Wine Exploring Festival

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

Η παράδοση της οικογένειας Τσάνταλη ξεκινά από το 1890 όταν άρχισε να καλλιεργεί αμπέλια στην Ανατολική Θράκη, να οινοποιεί σταφύλια και να αποστάζει τσίπουρο και ούζο. Η φήμη του ονόματος Τσάνταλη άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα καθώς έμποροι από παντού έρχονταν για να αγοράσουν το εύγευστο κρασί και το αρωματικό ούζο της οικογένειας.Η τρίτη γενιά της οικογένειας Τσάνταλη κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Με τις ίδιες αρχές, το μεράκι, τη φροντίδα και την αγάπη συνεχίζει να δημιουργεί εκλεκτό κρασί, ούζο και τσίπουρο. Η Ε. Τσάνταλης Α.Ε., με σταθερό προσανατολισμό στην ποιότητα και οδηγό την παράδοση, αποτελεί τη μεγαλύτερη οινοποιία – αποσταγματοποιία της Ελλάδας.Στον Άγιο Παύλο… Στους χαμηλούς λόφους του Αγίου Παύλου, λευκές και ερυθρές ποικιλίες βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν. Τα εδάφη με το ασβεστώδες υπόστρωμα παρουσιάζουν καλή αποστράγγιση των νερών της βροχής ενώ η ευνοϊκή επίδραση της θάλασσας διατηρεί την υδατική ισορροπία και απαλύνει τις ακραίες θερμοκρασίες.