Wine Exploring Festival

DINAPOJA

DINAPOJA

Η οικοτεχνία Ντιναπόγια ξεκίνησε από ένα χόμπι: Φίλοι και γείτονες προσέφεραν τα φρούτα από τους κήπους τους. Στις ρεματιές φυτρώνουν μυρτιές και τα βουνά της περιοχής παρέχουν απλόχερα αρωματικά βότανα. Αυτή η πληθώρα υλικών προσφερόταν για επεξεργασία. Γρήγορα γεννήθηκε η φιλοδοξία, να παρασκευαστούν προϊόντα, τα οποία δεν υπάρχουν ως τώρα στην αγορά.

Η φιλοσοφία στην παραγωγή λικέρ βασίζεται στην εκμετάλλευση του καρπού των φρούτων και όχι στη χρήση αρώματος. Οι πρώτες ύλες συνδυάζονται και δημιουργούν νέες, πρωτότυπες συνθέσεις. Χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικά, μη-επεξεργασμένα φρούτα και βότανα, χωρίς αρώματα, πρόσθετα και συντηρητικά. Μία ελαφριά θολότητα σε αυτό το φυσικό προϊόν έχει φυσικές αιτίες και είναι ποιοτικό γνώρισμα της φυσικής παραγωγής.

Τα φυσικά σιρόπια και η αρωματισμένη ζάχαρη παρασκευάζονται με παραδοσιακό και χειροποίητο τρόπο.
Είναι ένας συνδυασμός, από παλιές παραδοσιακές συνταγές και συνταγές άλλων πολιτισμών με προσωπική δημιουργικότητα. Από την προσεχτική διαλογή φρέσκων, τοπικών λουλουδιών και βοτάνων, μέχρι την συσκευασία, η οικοτεχνία δείχνει πλήρη δέσμευση. Άριστες πρώτες ύλες και χειροποίητη παραγωγή, εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσης